Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Kolumni: Kas­vaa­ko Teams-opis­ke­li­jois­ta it­se­op­pi­nei­ta hui­ja­rei­ta?

Luitko jo tämän: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Krista Pär­mä­kos­kes­ta kuo­riu­tui Rukan latujen läm­pöeks­pert­ti, ex-jouk­kue­ka­ve­ril­ta opitut kikat olivat jälleen käy­tös­sä – "Jos kisa olisi aloi­tet­tu kello 12, en olisi hiih­tä­nyt"

Pärmäkoski ei halunnut ottaa kantaa Kansainvälisen hiihtoliiton pakkasrajaan.

Kuusamo
Sunnuntain parhaasta suomalaissuorituksesta vastannut Krista Pärmäkoski vuorasi kasvonsa dalmatialaiskuvioisiin suojateippauksiin.
Sunnuntain parhaasta suomalaissuorituksesta vastannut Krista Pärmäkoski vuorasi kasvonsa dalmatialaiskuvioisiin suojateippauksiin.
Kuva: Mikko Halvari

Pakkanen paukkui.

Se paukkui niin kovaa, että naisten takaa-ajosuunnitelmat menivät uusiksi. Elohopea laski alle 20 asteen.

Ensin kello 11.20 alkavaa kisaa siirrettiin 40 minuutilla. Myöhemmin järjestäjät ilmoittivat, että uusi mahdollinen alkamisaika oli kello 14.45.

Lopullinen vahvistus saatiin noin puoli tuntia ennen kilpailua. Kisa käydään suunnitellusti.

– Jos kisa olisi aloitettu kello 12, en olisi hiihtänyt. Silloin pakkasta oli 24 astetta, neljäntenä maaliin tullut Krista Pärmäkoski kertoi.

Pärmäkoski ei halunnut ottaa kantaa Kansainvälisen hiihtoliiton pakkasrajaan. Rajan mukaan kisat perutaan, jos pakkasta on vähintään 20 astetta.

– Lämpötila taisi olla virallisesti 17 astetta pakkasen puolella. Vaikea sanoa, mikä totuus oli. Nyt ei tuullut, joten pakkanen ei ollut niin kylmä ja pureva.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.