Kylät: Lai­ta­saa­ren asuk­kaat kehuvat omaa idyl­liään

Sää: Kolea kesäsää vaihtuu ensi vii­kol­la läm­pi­mään

Huumeet: Kier­sim­me aut­ta­jien kanssa huu­mei­den käyt­tö­pai­kat Oulun kes­kus­tas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Ko­ro­na­tes­tien otto Oulun kes­kus­tas­sa ja OYSin pihalla päättyy – Li­min­gan­tul­lin ro­ko­tus­pis­te sul­je­taan hel­mi­kuus­sa

Limingantullin rokotuspiste suljetaan helmikuussa. Kolmansia rokotuksia jonotettiin useissa jonoissa joulukuussa 2021.
Limingantullin rokotuspiste suljetaan helmikuussa. Kolmansia rokotuksia jonotettiin useissa jonoissa joulukuussa 2021.
Kuva: Antti Pasanen

Oulun koronanäytteenoton ja koronarokotusten palvelupaikat muuttuvat. Keskustassa Hallituskadulla sijaitseva koronanäytteenotto sulkeutuu perjantaina 27. tammikuuta.

Aiemmin sulkeutuu OYSin pihalla sijaitseva näytteenottokontti. Kontissa otetaan näytteitä viimeisen kerran sunnuntaina 22. tammikuuta.

Jatkossa oululaiset menevät koronanäytteenottoa varten omalle terveysasemalleen, mikäli näytteenoton kriteerit täyttyvät. Kriteerit voi tarkastaa joko Pohteen verkkosivuilta tai omalta terveysasemaltaan.

Virallisten koronatestien tarve on vähentynyt näytteenottokriteerien muutosten ja tartuntatautitodistuksen poistumisen vuoksi.

Muutoksia on tulossa myös koronarokotuspisteen sijaintiin. Limingantullin rokotuspiste suljetaan 8. helmikuuta. Rokotuspiste muuttaa Hallituskadulle aiemmin sulkeutuneen koronanäytteenoton paikalle, missä se palvelee ajanvarauksella 13. helmikuuta alkaen.

Ajan tehosterokotukseen voi varata verkossa tai puhelimitse numerosta 08 558 41415.