Liikenne: Jos Oulun Poik­ki­maan­tie pää­te­tään uu­dis­taa, töihin pääs­tään no­peas­ti

Taiteiden yö: Kahden in­to­hi­moi­sen tai­de­har­ras­ta­jan unelma täyttyy Tai­tei­den yönä, kun Gal­le­ria 33 avaa ovensa

Ko­ro­na­po­ti­lai­den määrä sai­raa­lois­sa on vä­hen­ty­nyt Suo­mes­sa – poh­joi­ses­sa riittää yhä koronaa sai­ras­ta­via pe­rus­ter­vey­den­huol­los­sa

Suomessa on sairaalahoidossa  949 koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) maanantaina. Määrä on 34 potilasta vähemmän kuin keskiviikkona ja 119 vähemmän kuin viikko sitten.

Tehohoidossa on koko maassa  45 koronapotilasta, mikä on kymmenen vähemmän kuin perjantaina. Tehohoitopotilaita on kuitenkin kolme enemmän kuin viikko sitten.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on maanantaina hoidettavana 14 koronapotilasta oyskorona.fi-sivuston mukaan. Määrä on vähentynyt kahdella perjantaista.

Koko OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa koronapotilaita on yhteensä 138 THL:n maanantain  lukujen mukaan. Määrä on seitsemän vähemmän kuin pari päivää sitten. Tehohoidossa olevien koronapotilaiden määrä on  kuusi.  Heitä on kolme vähemmän kuin keskiviikkona.

OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa on erikoissairaanhoidossa 34 koronapotilasta, mikä on yhdeksän vähemmän kuin pari päivää sitten. 98 koronapotilasta on perusterveydenhuollossa, mikä on kuusi enemmän kuin perjantaina.

OYSin erityisvastuualue kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Lapin, Länsi-Pohjan, Kainuun ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.