Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Kolme ihmistä louk­kaan­tui nok­ka­ko­la­ris­sa Suo­mus­sal­mel­la – on­net­to­muu­sau­tois­sa oli yh­teen­sä viisi ihmistä

Kolme ihmistä  loukkaantui aamupäivällä kahden henkilöauton nokkakolarissa viitostiellä Suomussalmella, kertoo Kainuun pelastuslaitos. Kolari sattui vähän ennen yhtätoista maanantaina Suomussalmen Piispajärvellä.

Yksi loukkaantuneista sai pelastuslaitoksen mukaan vakavia vammoja. Ajoneuvoissa oli yhteensä viisi ihmistä. Paikalle hälytettiin kolme ambulanssia sekä lääkärihelikopteri.

Poliisin mukaan Suomussalmen suunnasta Kuusamon suuntaan ajaneen henkilöauton kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja ajautunut vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Autot vaurioituivat törmäyskohdistaan.

Kuusamon suuntaan ajaneen henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksista. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa osallisten kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla.

Juttua päivitetty loukkaantuneiden ja onnettomuusautossa olleiden määrällä kello 13.27. Juttua korjattu 15.53: ajoneuvoissa oli yhteensä viisi ihmistä, ei seitsemän kuten jutussa aiemmin kerrottiin.