Vihapuhe: Lauri Nikula antoi tör­ky­pu­heen virrata vuosia, kunnes mitta tuli täyteen

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Koi­vu­ran­nan kahvila on en­sim­mäis­tä talvea auki il­ta­ruo­ka­ra­vin­to­la­na – Yri­tyk­sen toi­sen­sa perään pe­rus­ta­nut Pekka Selin kertoo, miten hänestä tuli ra­vin­to­loit­si­ja

Koivurannan kahvila jäi Pekka Selinin sydämeen jo 20 vuotta sitten. Nyt hän on pyörittänyt kahvilaa jo kaksi kesää. Syksyllä hän päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelman omasta savustamosta.

Pekka Selin haaveili pitkään Koivurannan kahvilasta. Nyt hän pyörittänyt kahvilaa jo kaksi kesää.
Pekka Selin haaveili pitkään Koivurannan kahvilasta. Nyt hän pyörittänyt kahvilaa jo kaksi kesää.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Pönttöuunin kyljistä hohkaa pehmeää lämpöä. Yrittäjä Pekka Selin, 48, on lämmittänyt uunia edellisenä päivänä, mutta lämpöä riittää yhä yli satavuotiaan pienen puutalon tarpeisiin.

Selin on toiminut Koivurannan kahvilan yrittäjänä jo kaksi kesää, ja tämä syksy on ensimmäinen, kun hän kokeilee kokonaan uudenlaista konseptia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.