Liikenne: Useat ket­ju­ko­la­rit lait­toi­vat Oulun ja Kem­pe­leen lii­ken­teen se­kai­sin

Mielenterveys: OYSin nuo­ri­so­psy­kiat­rian osas­tol­la toi­vo­taan apua kesällä avat­ta­vas­ta syö­mis­häi­riö­kes­kuk­ses­ta

Luitko jo tämän: Nyt puhuu Kärp­pien pu­heen­joh­ta­ja Heikki Kont­sas, mutta hen­ki­lös­tö­vaih­dok­sis­ta hän vai­ke­nee

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Pääkirjoitus
Tilaajille

Kes­kus­tan ajatus eri­tyis­ta­lous­alueis­ta on vaa­li­kik­ka, jolla on silti sy­vem­pi­kin sisältö

Keskustan ajatus erityistalousalueista on tehokas vaaliase. Siinä voi silti nähdä aineksia syvällisempäänkin ja ennen muuta tarpeelliseen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko onnistui viime perjantaina keskustan puoluekokouksessa nappaamaan ilmatilan ainakin hetkeksi keskustalaisten haltuun.

Hänen kokouksessa esittämänsä ajatus Suomeen luotavista erityistalousalueista nousi puheenaiheeksi ohi samaan aikaan kokoustaneiden kokoomuksen ja vasemmistoliiton kokouspuheiden ja pakotti nämä ottamaan kantaa keskustan ideaan.

Vaikka kumpikin puolue kritisoi Saarikon ajatusta kovin sanoin, lienee eritystalousalue puoluekokousviikonlopun saldosta se, mikä jää politiikan puheeseen vielä pitkäksi aikaa. Ja sekös kelpaa keskustalle eduskuntavaalien lähestyessä.

Tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät