Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Rikokset: Yli­vies­kan kou­lu­puu­ko­tuk­ses­ta epäilty van­git­tu

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Kau­pun­gin­teat­te­rin, pää­kir­jas­ton ja entisen hotelli Vaa­ku­nan ra­ken­nus­ten muo­dos­ta­ma trian­ge­li suo­ras­taan huutaa vielä yhtä korkeaa ra­ken­nus­ta

Ei ole mikään yllätys, että torirantaan Vänmanninsaarelle suunniteltava tornihotelli, Terwa Tower, on noussut elämää suuremmaksi kysymykseksi. Niinhän kaikki asiat tuppaavat Oulussa tekemään, olipa kyse sitten maan alle rakennettavasta parkkiluolastosta tai yliopiston osittaisesta siirtymisestä keskikaupungille.

Ja elämää suurempi kysymys meillä tarkoittaa sitä, että oli kyseessä mikä tahansa hanke, sitä ei saa tulla. Rakennusta ei saa rakentaa meidän nurkillemme. Ei missään nimessä. Eikä niihin saa syytää rahaa, koska ne on laitettava vanhustenhuoltoon.

Esimerkiksi mahdollinen tornihotelli tuhoaa luonnonkauniin rantarääseikön kirjastotalon lähellä ja idyllisen parkkipaikan, jota kirjastonkäyttäjät tarvitsevat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.