Liikenne: Useat ket­ju­ko­la­rit lait­toi­vat Oulun ja Kem­pe­leen lii­ken­teen se­kai­sin

Mielenterveys: OYSin nuo­ri­so­psy­kiat­rian osas­tol­la toi­vo­taan apua kesällä avat­ta­vas­ta syö­mis­häi­riö­kes­kuk­ses­ta

Luitko jo tämän: Nyt puhuu Kärp­pien pu­heen­joh­ta­ja Heikki Kont­sas, mutta hen­ki­lös­tö­vaih­dok­sis­ta hän vai­ke­nee

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Kau­ko­vai­niol­le kohoaa uusi ker­ros­ta­lo, Ou­lun­sa­loon tulossa päi­vä­ko­ti – Oulun kau­pun­gin ra­ken­nus­lau­ta­kun­ta myönsi ra­ken­nus­lu­pia

Oulun kaupungin rakennuslautakunta myönsi keskiviikkona rakennusluvan Siriuspäiväkoti Oy:lle, joka aikoo rakentaa päiväkodin Vihannestie 4:ään Oulunsaloon.

Yksikerroksisen, puurakenteisen ja puuverhoillun päiväkotirakennuksen kerrosala on 432 kerrosneliömetriä.

Lupa kattaa myös kymmenen kerrosneliön puurakenteisen pihavaraston ja metalliverkkoaidan rakentamisen. Autopaikkoja päiväkodin tontille on tulossa kymmenen.

Rakennustyöt voidaan aloittaa jo ennen, kuin lupapäätös on saanut lainvoiman. Vanhat katuliittymät puretaan ja maisemoidaan hakijan kustannuksella. 

Kaukovainiolla Oulun Sivakka Oy rakentaa 7-kerroksisen asuinkerrostalon Hiirihaukantie 12:een. Yhtiö sai rakennusluvan niin ikään keskiviikkona.

Taloon tulee 41 asuinhuoneistoa, joiden koko on 44,5–82,5 neliötä. Lupa kattaa myös piharakennuksen sekä auto- ja pyöräkatosten rakentamisen. Rakennustyöt voidaan aloittaa jo ennen, kuin lupapäätös on saanut lainvoiman.

Asuinkerrostalon kerrosala on 3 146 kerrosneliömetriä ja piharakennuksen 35 kerrosneliötä. Autopaikkoja on tulossa 55 ja polkupyöräpaikkoja 123.

Rakennus-Hanka Oy sai luvan rakentaa Veneenveistäjänranta 23:een Ouluun kaksi 2-kerroksista rivitaloa, kaksi 2-kerroksista paritaloa ja kaksi yksikerroksista paritaloa aitoineen.

Asunto Oy Oulun Pantturipiha 6:n rakennusten kerrosala on 188–494 kerrosneliömetriä. Rivitaloihin asuinhuoneistoja tulee yhteensä kahdeksan.

Lisäksi yhtiö saa rakentaa väestönsuojan ja teknisen tilan. Rakennuksen kokonaisala on 195 kerrosneliötä.