Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta, ho­tel­li­han­ke etenee

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kalevan koi­ran­pen­tu­li­ve: Katso, onko pen­nuil­la aa­mu­hu­li­nat me­neil­lään Ou­lus­sa?

Kalevan koiranpentulive näyttää seitsemän pienen bichon frisé -pennun tiistaiaamun vilinää Oulussa. Suora lähetys käynnistyy kello 7.30 ja se kestää puoli tuntia. Lähetyksestä julkaistaan myöhemmin tallenne.

Kalevan koiranpentulive näytti seitsemän pienen bichon frisé -pennun tiistaiaamun vilinää   Oulussa. Suora lähetys käynnistyi kello 7.30 ja se kesti vajaat puoli tuntia. Lähetyksestä on nyt nähtävillä tallenne.

Pennut ovat runsaat kuusi viikkoa vanhoja. Pentueen kasvattaja, kennel Mercurite'sin Tiina Räisänen Oulusta kertoo, että pennut ovat kasvaneet vauhdilla ja voivat hyvin. Ne ovat päässeet tutustumaan ulkoiluun ja talon muihin koiriin.

Pentueen emo on tuttu kahden ja puolen  vuoden takaisesta suositusta Kalevan koiranpentulivestä. Se oli silloin yksi ihanista pennuista.

Päivitetty kello 10.49: päivitetty tallenne juttuun.

Lue lisää suloisesta pentueesta: Valkeat pörröpennut palaavat katsojien iloksi Kalevan koiranpentulivessä – uusi sukupolvi on syntynyt Oulussa