Ukrainan sota: Oulun uk­rai­na­lai­set muut­ta­vat nyt omiin asun­toi­hin, Help Cen­te­ril­lä kii­reis­tä aikaa

Luitko jo tämän: Hevosia vä­ki­val­loin kä­sit­te­le­vät ken­git­tä­jät ovat ylei­nen, mutta vaiettu ilmiö

Vanhat kuvat: Näin pik­ku­jou­lu­ja on juh­lit­tu Oulussa 2000-lu­vul­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Kaleva seuraa: Ju­han­nuk­sen me­no­lii­ken­ne on käyn­nis­ty­nyt rau­hal­li­ses­ti Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Kuu­sa­mon­tiel­lä pe­rää­na­jo­ko­la­ri, jossa sel­vit­tiin säi­käh­dyk­sel­lä

Juhannuksen menoliikenne on alkanut rauhallisesti Pohjois-Pohjanmaalla. Tieliikennekeskuksen tietoon ei ollut tullut onnettomuuksia tai muita häiriöitä kello yhteen mennessä päivällä.

Liikennekeskus arvioi, että juhannuksen menoliikenteen ruuhkahuippu on luvassa iltapäivällä kello 15 ja 17 välillä, mutta liikenteen odotetaan olevan vilkkaana myöhäisempään iltaan saakka.

Myös liikenneonnettomuuksien riski kasvaa iltapäivään kohden. Kun jonoja muodostuu, niin peräänajojen todennäköisyydet ovat isommat, liikennekeskuksesta muistutetaan.

Tiellä 20 eli Kuusamontiellä sattui juuri peräänajokolari noin kello 15 aikaan. Päivystävän palomestarin mukaan kuorma-auto jarrutti liian myöhään, jolloin se törmäsi henkilöauton perään.

Vaarallisesta tilanteesta huolimatta henkilövahinkoja ei tullut, eikä pelastuslaitoksellakaan ollut varsinaista pelastustehtävää.

Illalla 21.30 aikoihin palomestari kertoo, että liikenne on sujunut todella rauhallisesti, eikä peräänajokolaria kummempaa ole sattunut.

Päivitetty juttua klo 16.38: Lisätty tieto peräänajokolarista.