Nuoret: So­ke­ri­deit­tai­lu on ilmiö, johon nuoret tör­mää­vät jat­ku­vas­ti so­siaa­li­ses­sa me­dias­sa

Mielipide: Näy­te­tään, että Oulussa osataan sekä pyö­räil­lä että säh­kö­pot­ku­lau­tail­la fik­sus­ti

Ka­la­joen hiek­ka­sär­kil­lä hä­ly­tys: Saareen kah­laa­mas­sa olleet ihmiset jou­tui­vat yl­lät­täen veden varaan

Pelastuslaitos hälytettiin torstai-iltapäivänä Kalajoen hiekkasärkille, jossa kaksi ihmistä oli joutunut odottamatta veden varaan.

Pelastuslaitos hälytettiin torstai-iltapäivänä Kalajoen hiekkasärkille, jossa kaksi ihmistä oli joutunut yllättäen veden varaan. He olivat lähteneet kävelemään Hiekkasärkkien rannasta läheiselle pienehkölle saarelle.

Tuuli oli painanut kävelijät pois matalalta alueelta ja he olivat sen jälkeen joutuneet veden varaan.

Kun pelastuslaitos saapui paikalle, rannalla olleet ihmiset olivat jo auttaneet kävelijät pois vedestä. Heidät oli saatu  rannan edustalla sijaitsevalle pienehkölle saarelle.

Pelastuslaitos kuljetti henkilöt rantaan, jossa ensihoito otti heidät hoitoonsa.

– Tämän hetken tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa, kertoo päivystävä palomestari Matti Virtanen tiedotteessa.

– Pelastuslaitos oli valmistautunut mahdolliseen pintapelastukseen ja vesisukellukseen, onneksi tällä kertaa näitä pelastustoimia ei tarvinnut käyttää.

Tehtävään hälytettiin Jokilaaksojen pelastuslaitokselta kaksi pelastusyksikköä, vesisukellusryhmä ja ensihoitoyksikkö. Lisäksi ensihoidon kenttäjohtaja, lääkärihelikopteri Oulusta ja poliisi.