Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Joulun parhaat jäl­ki­ruoat ovat tässä – kol­mes­ta klas­sik­ko­jälk­kä­ris­tä yksi nousi yl­lät­täen vuoden 2021 mauksi maail­mal­la

Vanukasmaiset jälkiruoat sopivat monen ruokalajin jälkeen tarjottaviksi, koska ne eivät tunnu liian raskailta. Kurkistus muiden maiden perinteisiin tuo vaihtelua tuttuihin makuihin.

Kardemumma ja granaattiomena ovat jouluisen paahtovanukkaan maustajat.
Kardemumma ja granaattiomena ovat jouluisen paahtovanukkaan maustajat.
Kuva: Vilja Pursiainen

Jouluruoka on parhainta lohturuokaa, tuttuja makuja ja niihin liittyviä muistoja. Sen takia klassikot säilyvät vuodesta toiseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.