Oulun oikeustalo: Oulun uuden oi­keus­ta­lon ves­sas­ta kuu­lu­nut ku­mah­dus johti siihen, että kaikki wc-ti­lat pitää tar­kis­taa

Sosiaalinen media: Jaakko ja Niina Polon pa­ri­suh­de­huu­mo­ri kerää jopa mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja Ins­ta­gra­mis­sa

Jääkiekko: Kärpät on noussut maan joh­ta­vak­si maa­li­vah­ti­kas­vat­ta­mok­si Roope Kois­ti­sen an­sios­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Jou­lu­lau­lui­hin liittyy vahvoja tun­tei­ta, ja Kau­neim­pien jou­lu­lau­lu­jen va­lin­ta­raa­ti on oppinut sen kan­ta­pään kautta – kolmen kes­to­suo­si­kin pois­jään­ti nos­tat­ti "hir­veän po­le­mii­kin"

Kauneimpia joululauluja lauletaan tänä vuonna 50. kertaa. Suositut tilaisuudet ovat osalle yhtä kuin joulukirkko.

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Lauri-Kalle Kallunki on laulattanut Kauneimpia joululauluja kohta kolmekymmentä vuotta.
Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Lauri-Kalle Kallunki on laulattanut Kauneimpia joululauluja kohta kolmekymmentä vuotta.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kun kirkossa soivat Kauneimmat joululaulut, tunnelma on aina erityinen. Kirkko on täynnä väkeä, ja kaikesta aistii, että ihmiset haluavat tulla laulamaan ja nimenomaan yhdessä. Osalle joulukirkko tarkoittaa juuri Kauneimmat joululaulut -tilaisuutta, kuvailee Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Lauri-Kalle Kallunki.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.