Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

In­hi­mil­li­sen tu­le­vai­suu­den puo­les­ta

Inhimillisyys on toisen ihmisen kunnioittamista, halua huolehtia muista. Yhteisten asioiden hoitamisessa päätösten vaikutukset tavallisen ihmisen elämään tulisi olla etusijalla. Eri elämänvaiheissa tarvitsemme erilaisia palveluita, ja silloin niihin tulisi olla oikeus oikea-aikaisesti asemasta riippumatta.

Lasten, nuorten, työikäisten sekä ikäihmisten palvelut tulisi huomioida saman arvoisina, sillä jokainen tässä yhteiskunnassa on tärkeä. Mielestäni hyvinvointiyhteiskunta on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki on, ja minulle on tärkeää, että pidämme jokaisen mukana.

Tulevaisuutemme on lapsissa ja nuorissa. Koulutuksen turvaaminen maksuttomasta varhaiskasvatuksesta korkeakouluopintoihin on arvovalinta ja osoitus kyvystämme tehdä inhimillisiä päätöksiä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.