Kadonneet: Oulun po­lii­sin mukaan etsitty vanhus löytyy joskus jopa 100 ki­lo­met­rin päästä

Kaksoissurma: Po­lii­sil­la on Vä­li­vai­nion sur­mis­sa käy­tet­ty ase hal­lus­saan

Huoltovarmuus: Ra­ken­ne­taan­ko ra­tayh­teys Oulusta Norjaan vai suur­no­peus­ju­nia etelän kau­pun­kei­hin?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Hu­vi­puis­to-viih­de­kes­kus suun­nit­teil­la Hie­ta­saa­reen samaan paik­kaan, johon suun­ni­tel­tiin hu­vi­puis­toa kym­me­nen vuoden ajan

Nyt tarkoituksena on rakentaa keskus, joka yhdistää huvipuiston ja Meri-Oulun kesäteatterin toiminnan.

Hietasaareen on suunnitteilla uudemman kerran iso huvipuisto mutta tällä kertaa sillä erotuksella, että puhutaan huvipuisto-viihdekeskuksesta. Hankkeen taustalla on edelleen Pellepyy Oy, ja paikkakin on suunnilleen sama kuin 14 vuotta sitten aloitetussa Kalevala Park -huvipuistohankkeessa.

Pellepyy Oy ja sen yhteistyökumppanit ovat jättäneet tonttivaraushakemuksen Hietasaaren huvipuistoviihdekeskuksen rakentamista varten. Asia käsitellään tiistaina Oulun yhdyskuntalautakunnassa.

Pellepyyn toimitusjohtaja Jyrki Suutari kertoo, että ajatus huvipuisto-viihdekeskuksesta sikisi viime keväänä keskusteluissa Meri-Oulun kanssa, kun tuli esiin Meri-Oulun kesäteatterin näyttämön tuleva purkaminen Toppilan Möljältä.

– He katsoivat että eivät voi omin voimin rakentaa uutta kesäteatteria. Alettiin miettiä, voitaisiinko sitä yhdistää huvipuistoon. Löydettiin paljon toiminnallisia etuja näiden hankkeiden yhdistämisestä.

Suutari kertoo, että löytyi myös muutamia erittäin kiinnostuneita yhteistyökumppaneita, joiden ansiosta hanketta päästiin viemään eteenpäin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.