Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­käai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Kolumni: Kas­vaa­ko Teams-opis­ke­li­jois­ta it­seop­pi­nei­ta hui­ja­rei­ta?

Luitko jo tämän: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Hurja tilanne Ou­lai­sis­sa: Hen­ki­lö­au­ton kul­jet­ta­ja väisti heit­te­leh­ti­nyt­tä rekkaa satasen no­peu­des­sa ojaan – Poliisi hakee rekan kuskia ja pyytää ylei­sö­ha­vain­to­ja

Oulu

Poliisi etsii valkoisen täysperävaunurekan kuljettajaa, joka oli aiheuttaa vakavan onnettomuuden Oulaisissa tiistaina noin kello 13.15.

Henkilöauton kuljettaja oli ajanut valtatietä 86 pitkin Ylivieskasta kohti Oulaisia. Noin kaksi kilometriä ennen Oulaisten taajamaa vastaan tuli täysperävaunurekka, jonka perävaunu oli mennyt ojaan melkein kyljelleen ja rekan keula oli samalla kääntynyt henkilöauton kaistalle.

Poliisille ilmoituksen tehnyt henkilöauton kuljettaja oli joutunut tekemään väistöliikkeen satasen nopeudella ojan pohjan kautta välttääkseen vakavan onnettomuuden rekan kanssa.

Rekan kuljettaja ei ollut jäänyt paikalle selvittämään asiaa, vaan oli jatkanut matkaansa Ylivieskan suuntaan.

Poliisin mukaan kysymyksessä on ilmeisesti säiliörekka. Sitä ei oltu iltapäivään mennessä tavoitettu.

Poliisi pyytää rekan kuljettajaa ottamaan pikaisesti yhteyttä poliisiin.

Myös tapahtuneen nähneitä, tai asiasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa poliisille esimerkiksi Ylivieskan poliisipäivystykseen p. 0295 416409.