Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta, ho­tel­li­han­ke etenee

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Hel­pol­la hi­fis­te­lyl­lä pi­ris­tys­tä jou­lu­pöy­dän an­ti­miin - Janne Pekkala vie­rai­li Radio Kalevan suu­res­sa jou­lu­ruo­ka­kes­kus­te­lus­sa

Janne Pekkala Radio Kalevan aamussa vinkkaamassa joulupöydän herkuista

Radio Kalevassa vietettiin jouluviikolla jouluisia teemakeskusteluja. Janne Pekkala, Oulun kenties tunnetuin kokki, kävi Karjasillan sarastuksessa Tuukka Myllymäen seurassa vinkkaamassa vaihtoehtoja joulupöytiin.

Onko kinkulle kilpailijaa? Kalasta moninaisia makuelämyksiä? Mitkä ohjeet Pekkala antoi kuuntelijoiden kysymyksiin?

Kuuntele Janne Pekkalan haastattelu ja saat hyvät vinkit joulupöydän piristykseksi: