Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kolumni
Tilaajille

EU tuo li­sä­ar­voa poh­joi­sen osaa­mis­kes­kit­ty­mil­le – bulk­ki­tuot­tein ja hal­puut­taen ei kannata kil­pail­la

EU:n elpymispaketin ansiosta saatavilla on merkittävästi rahoitusta elpymistoimiin sekä vihreään ja digitaaliseen siirtymään, eurooppaministeri Tytti Tuppurainen muistuttaa.

Jokainen alue on omanlainen. Maakuntalaulumme Kymmenen virran maa on mielestäni oivallinen kuvaus alueellisista erityispiirteistämme. Pohjois-Pohjanmaalla on rohkeaa reimaa mieltä ja erityinen suhde ympäröivään luontoon, joka on innostanut osaajiamme ja tarjonnut monin tavoin leivän sukupolvesta toiseen.

Alueellisuus on rikkautta. Aluepolitiikalla on perinteisesti tärkeä rooli myös EU:n yhtenäisyyden luomisessa ja alueellisen tasa-arvon lisäämisessä.

Myös meillä Pohjois-Suomessa EU:n koheesiorahoitus on ollut jäsenyytemme alusta asti tärkeä väline alueemme hyvinvoinnin, työllisyyden ja tulevaisuuden rakentamisessa.

EU:n aluepolitiikalla tulee yhä pyrkiä tasaamaan unionin eri alueiden hyvinvointieroja, mutta yhä tärkeämpää on myös auttaa alueita kehittämään ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.