Uskonyhteisöt: An­ka­ras­ta us­kon­yh­tei­sös­tä nuorena eronnut ou­lu­lais­läh­töi­nen nainen muis­tut­taa hen­gel­li­sen vä­ki­val­lan olevan rikos

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Luitko jo tämän: Hai­luo­toon suun­ni­tel­ta­vat sillat ja pen­ger­tie ovat to­teu­tu­mas­sa ilman min­kään­lais­ta va­lais­tus­ta

Tilaajille

Etelän au­rin­gos­sa värillä on väliä – es­pan­ja­lai­sel­la il­lal­li­sel­la ei aras­tel­la myös­kään maus­tei­den käyttöä

Espanjan keittiöissä osataan väri-iloittelu ja rohkea maustaminen. Sahramia, paprikaa ja muita mausteita ripotellaan reippain ottein.

Keltainen sahramiriisi näyttää tummalla lautasella siltä kuin aurinko olisi tullut Pohjolaan vielä kerran visiitille ennen syksyn pimeitä. Vieressä valkosipulikanaa.
Keltainen sahramiriisi näyttää tummalla lautasella siltä kuin aurinko olisi tullut Pohjolaan vielä kerran visiitille ennen syksyn pimeitä. Vieressä valkosipulikanaa.
Kuva: Harri Kuittinen

Valkosipulikeitto on espanjalaisittain tyylikäs ja täyteläinen alkukeitto, johon kananmunat ja paahdetut leipäpalaset tuovat mukavasti purutuntumaa ja lisää makua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.