Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Vanhat kuvat: Lu­mi­lau­tai­lun suosio nousi 2000-lu­vul­la ja nuoriso väsäsi omia hyp­py­rei­tä

Kolumni: Lapsi ihol­la­ni laski tes­to­ste­ro­ni­ta­so­ja­ni nuorena isänä ja jää­kiek­koi­li­ja­na

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Etelän au­rin­gos­sa värillä on väliä – es­pan­ja­lai­sel­la il­lal­li­sel­la ei aras­tel­la myös­kään maus­tei­den käyttöä

Espanjan keittiöissä osataan väri-iloittelu ja rohkea maustaminen. Sahramia, paprikaa ja muita mausteita ripotellaan reippain ottein.

Keltainen sahramiriisi näyttää tummalla lautasella siltä kuin aurinko olisi tullut Pohjolaan vielä kerran visiitille ennen syksyn pimeitä. Vieressä valkosipulikanaa.
Keltainen sahramiriisi näyttää tummalla lautasella siltä kuin aurinko olisi tullut Pohjolaan vielä kerran visiitille ennen syksyn pimeitä. Vieressä valkosipulikanaa.
Kuva: Harri Kuittinen

Valkosipulikeitto on espanjalaisittain tyylikäs ja täyteläinen alkukeitto, johon kananmunat ja paahdetut leipäpalaset tuovat mukavasti purutuntumaa ja lisää makua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.