Oulun kaupunki: Oulu aikoo ko­rot­taa luot­ta­mus­toi­mis­ta mak­set­ta­via palk­kioi­ta rei­lus­ti

Autismi: Johanna Vuo­ri-Kar­via sai tietää vasta ne­li­kymp­pi­se­nä, miksi hän on eri­lai­nen

Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Elo­ku­va-ar­vio: Tun­teik­kaas­sa pa­ri­suh­de­ku­vauk­ses­sa haetaan vas­taus­ta sille, mitä elämän pi­tui­nen rakkaus vaatii

Anna (Jasmine Trinca) ja Marco (Alessandro Borghi) pohtivat rakkautensa kestävyyttä elokuvassa Rakkauden supersankari.
Anna (Jasmine Trinca) ja Marco (Alessandro Borghi) pohtivat rakkautensa kestävyyttä elokuvassa Rakkauden supersankari.
Kuva: Andrea Miconi
Elokuvat

Rakkauden supersankari (Supereroi), Italia 2021. Ohjaus: Paolo Genovese. Käsikirjoitus: Paolo Genovese, Rolando Ravello ja Paolo Costella. Pääosissa: Alessandro Borghi, Jasmine Trinca, Vinicio Marchioni, Greta Scarano. Kesto: 2 h 2 min. – Plaza & Star, Oulu.

Italia on edelleen yksi kansainvälisen elokuvan mahtimaita. Erityisesti mitä tulee nostalgisiin tarinoihin ja tunteikkaan draaman kuvaukseen.

Rakkauden supersankari on italialaisen Paolo Genovesen uusin ohjaustyö, jossa hän on toiminut myös käsikirjoittajana. Genovese tunnetaan myös aiemmin elokuvistaan Salaisuuksien illallinen (2016) ja Jokainen haluaa jotain (2017).

Elokuvan päähenkilöinä nähdään impulsiivinen sarjakuvataiteilija Anna (Jasmine Trinca) ja fyysikko Marco (Alessandro Borghi), joka vannoo tieteen nimeen. He eivät vaikuta millään muotoa itsestään selvältä parilta, eri mieltymyksiltään ja taustoistaan johtuen.

Anna piirtää omaelämänkerrallista sarjakuvaa, jolla on merkittävä rooli elokuvan tarinallisena ankkurina.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.