-

Mek­si­ko­lai­nen keittiö siirtyi verk­koon

Eduardo sulki Chilango's ravintolan viime syksynä, matkusti kotimaahan ja pohti siellä, mitä seuraavaksi. Perhe on nyt kaiken keskiössä ja yrittäjän stressi taakse jäänyttä elämää.

Eduardo sulki Chilango's ravintolan viime syksynä, matkusti kotimaahan ja pohti siellä, mitä seuraavaksi. Perhe on nyt kaiken keskiössä ja yrittäjän stressi taakse jäänyttä elämää.

Tilaajille
Tilaajille

Oscar Eduardo Vera de la Rosa, tuttavallisemmin Edu tai Eduardo, on tuttu henkilö monelle Oulussa meksikolaiseen ruokaan hurahtaneille.

Oulun ensimmäinen ihka oikea meksikolainen ravintola Coyoacán, rennompi Taco Taco ja viimeisimpänä Chilango's ovat kaikki hänen perustamiaan.

Tällä hetkellä hän kuitenkin asettelee lounasta esille Sankivaaran golfklubin vastikään uudistuneessa ravintolassa.

– Täällä maku on keskiössä ja yksityiskohdat harkittuja. Olen innoissani siitä, että saan oppia täällä lisää ruoanlaitosta, hän huikkaa työn lomassa.

Golfklubin ravintola Vaaraa ryhtyivät tänä keväänä pyörittämään Jussi ja Jenny Kurkela, pitkän linjan ravintoloitsijat Ostroferian ja Kurkela Winebarin taustalla.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.