Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Edis­tyk­sel­lis­tä puu­ra­ken­ta­mis­ta pa­raa­ti­pai­kal­le Ouluun – ur­hei­lu­ta­lon kort­te­li 23 voidaan hyö­dyn­tää mo­der­nin puu­ra­ken­ta­mi­sen lip­pu­lai­va­na

Oulun kaupunginhallitus päätti huhtikuussa ansiokkaasti, että se ei anna lupaa tehdä suunnitteluvarausta Oulun Energian uusille toimitiloille Heinäpäähän kaupungin urheilutalon paikalle. Tämä päätös mahdollistaa sen, että rakennuspaikalle voidaan sijoittaa aluetta luontevasti täydentävää rakentamista.

Tontin naapurustossa on vanhoja ja arvokkaita puurakennuksia, jotka ovat asuinkäytössä. Nyt tuo urheilutalon kortteli 23 voidaan hyödyntää modernin puurakentamisen lippulaivana Oulussa ja Pohjois-Suomessa.

Urheilutalon rakennuspaikkaan rajautuvat Kuusiluodon idyllinen asuinalue, sekä upea suojeltu Kiilan talo piharakennuksineen. Kivenheiton päässä sijaitsee lisäksi osittain suojeltu Koiton kortteli. Näiden alueiden yhteyteen sopisi erinomaisesti moderni puutalokortteli, joka toisi keskustan laidalle lisää asukkaita, olisi puurakentamisen pilottihanke ja upea maamerkki.

"Nyt tuo urheilutalon kortteli 23 voidaan hyödyntää modernin puurakentamisen lippulaivana Oulussa ja Pohjois-Suomessa."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.