Hiirosen henkirikos käräjillä: Ve­lan­pe­rin­näs­tä syy­tet­ty: "Jos huu­me­maail­mas­sa tekee rot­tai­lu­jut­tu­ja, silloin ta­pah­tuu"

Luonto: Rau­hoi­te­tut vii­ta­sam­ma­kot puo­lit­ti­vat Kaak­ku­riin suun­ni­tel­lun ison ra­ken­nus­hank­keen

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Demarit käyvät vaa­li­kamp­pai­lua Marinin per­soo­nal­la, vaikka häntä voi ää­nes­tää vain Pir­kan­maal­la – Sa­man­lais­ta hen­ki­lö­nos­ta­tus­ta ei näy ko­koo­muk­sel­la eikä PS:llä

Vaalikampanjan kiristyessä pääministeripeli äityy yhä kovemmaksi. Kamppailu koko maan ykköstilasta on väistämättä kolmen kauppa, joten taktikoivatko äänestäjät?

Pääministeripeli on kolmen kärkipuolueen välinen kamppailu. Seuraava pääministeri on mitä todennäköisimmin joko Petteri Orpo, Sanna Marin tai Riikka Purra.
Pääministeripeli on kolmen kärkipuolueen välinen kamppailu. Seuraava pääministeri on mitä todennäköisimmin joko Petteri Orpo, Sanna Marin tai Riikka Purra.
Kuva: Ante Johansson
Vaalit

Puolueiden valtakunnallisista kannatusmittauksista piirtyy karun realistinen kuva. Kisa seuraavan pääministeripuolueen paikasta käydään kolmen puolueen, kokoomuksen, sdp:n ja perussuomalaisten välillä.

Kolmikosta perussuomalaiset on kuitenkin muita pahemmassa pääministeripaitsiossa.

Tutkijatohtori Aino Tiihonen Tampereen yliopistosta pitää mielenkiintoisena sitä, miten puolueet ovat jo ennen vaaleja sulkeneet pois mahdollisia hallituskumppaneita.

Tutkijatohtori Aino Tiihosen mukaan on mielenkiintoista nähdä, miten pääministeri Sanna Marinin henkilökohtainen suosio näkyy sdp:n kannatuksessa. Hallituspuheet ennen yhdenkään äänen antamista ovat Tiihosen mukaan näissä vaaleissa erityinen piirre.
Tutkijatohtori Aino Tiihosen mukaan on mielenkiintoista nähdä, miten pääministeri Sanna Marinin henkilökohtainen suosio näkyy sdp:n kannatuksessa.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.