Uimataito: Korona ai­heut­ti rajun not­kah­duk­sen lasten ui­ma­tai­toon ja nyt pe­lä­tään ener­gia­tal­koi­den vai­ku­tus­ta

Jääkiekko: Kärpät sai run­saas­ti tu­liai­sia Ville Koi­vu­sen hat­tu­temp­pu­näy­tök­ses­tä

Sisäilmaongelmat: Oulun Nor­maa­li­kou­lun si­säil­maon­gel­mat ovat taas ta­pe­til­la, reh­to­rin mukaan koulu on jat­koa­jal­la

Blind Chan­ne­lin uu­den­vuo­den­aa­ton keikka Oulun Tul­li­sa­lis­sa pe­ru­taan – "Olemme pa­hoil­lam­me ti­lan­tees­ta"

Syynä keikan peruuntumiseen on keikkajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssi.

Blind Channel esiintyi loppukesästä Varjo-piknikillä.
Blind Channel esiintyi loppukesästä Varjo-piknikillä.
Kuva: Pekka Peura

Oululaislähtöisen Blind Channelin uudenvuodenaaton keikka Oulun Tullisalissa perutaan. Syynä peruuntumiseen on keikkajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssi.

Myös 26. joulukuuta Kuopiossa ohjelmassa ollut keikka joudutaan perumaan.

– Teimme ympäri vuorokauden töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan ottaen huomioon tosiasian, että suurin osa lippurahoista jäisi mitä todennäköisimmin kokonaan saamatta, yhtye kommentoi tiedotteessa.

Kaikkia Suomen-kiertueen keikkoja ei kuitenkaan tarvinnut perua, sillä Blind Channel sai solmittua uuden yhteistyösopimuksen ohjelmatoimisto Warner Music Liven kanssa. Helsingin (29.12.) ja Tampereen (30.12.) konsertit järjestetään suunnitellusti. Myös 27. joulukuuta ohjelmassa oleva Blind Channel -risteily Turusta Tukholmaan toteutuu. Risteilykeikka ei ollut alunperinkään RH Entertainmentin järjestämä.

– Teemme tätä faneillemme ja olemme huojentuneita, että löysimme ratkaisun toteuttaa kiertue miltei kokonaan. Oulun ja Kuopion lipunostajien osalta olemme pahoillamme tilanteesta.

Blind Channel on tällä hetkellä Los Angelesissa tekemässä uutta musiikkia.