Autot ko­la­roi­vat ohi­tus­ti­lan­tees­sa Ne­los­tiel­lä Hau­ki­pu­taal­la – on­net­to­muu­des­sa sel­vit­tiin ilman louk­kaan­tu­mi­sia

Haukiputaalla Nelostiellä tapahtui kuuden jälkeen perjantai-iltana liikenneonnettomuus, jossa ohittamassa ollut henkilöauto osui ohitettavan auton perään ja kylkeen. Onnettomuudessa ei loukkaantunut henkilöitä.

Haukiputaan paloaseman päivystävän paloesimiehen mukaan onnettomuus tapahtui paikalla, jossa moottoritie päättyy ja muuttuu yksikaistaiseksi. Ohittamassa olleen auton kuljettaja ei ollut pystynyt reagoimaan kaistan loppumiseen ja oli osunut tämän seurauksena ohitettavaan autoon.

Poliisi epäilee onnettomuuden osapuolia liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, Oulun poliisin johtokeskuksesta kerrotaan.

Ohitettava auto hinattiin pois onnettomuuspaikalta, kun taas ohitusta tehnyt auto pääsi jatkamaan matkaansa, kun onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt oltiin tehty. Ohitusta tehneessä autossa oli onnettomuushetkellä vain kuljettaja, ohitettavassa autossa oli neljä henkilöä.

Onnettomuudesta oli haittaa Nelostien liikenteelle noin tunnin ajan ja pelastustyöt saatiin päätökseen hieman iltaseitsemän jälkeen.