Auto ja pyörä ko­la­roi­vat Oulun Etu-Lyö­tys­sä, pyö­räi­li­jä kuoli saa­miin­sa vam­moi­hin – poliisi kaipaa sil­min­nä­ki­jöi­den ha­vain­to­ja

Poliisi tutkii perjantaina 5. kesäkuuta Oulussa Kansankadun ja Nummikadun risteyksessä tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa polkupyöräilijä menehtyi.

Poliisi toivoo yhteydenottoja ihmisiltä, jotka näkivät perjantaina 5. kesäkuuta pyöräilijän kuolemaan johtaneen onnettomuuden. Kuvituskuva.
Poliisi toivoo yhteydenottoja ihmisiltä, jotka näkivät perjantaina 5. kesäkuuta pyöräilijän kuolemaan johtaneen onnettomuuden. Kuvituskuva.
Kuva: Pentti Vuosaari

Poliisi tutkii perjantaina 5. kesäkuuta Oulussa Kansankadun ja Nummikadun risteyksessä tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa polkupyöräilijä menehtyi. Onnettomuuden selvittämiseksi poliisi toivoo yhteydenottoja henkilöiltä, jotka näkivät tilanteen.

Onnettomuus tapahtui hieman kello 15. Kansankatua Limingantullin suunnasta ajanut henkilöautoilija oli matkalla kohti Saaristonkatua, kun Nummikadun suunnasta vasemmalta tuli pyöräilijä kevyen liikenteen väylää pitkin.

Auton vauhti oli hiljainen, mutta auto ja polkupyörä törmäsivät Kansankadulla. Pyöräilijä kaatui törmäyksen voimasta ja löi päänsä auton tuulilasiin. Pyöräilijällä ei ollut kypärää päässä.

Pyöräilijä, aikuinen alle 30-vuotias nainen, vietiin sairaalahoitoon, mutta hänen onnettomuudessa saamansa vammat olivat niin vakavia, että hän menehtyi myöhemmin.

Poliisi tutkii onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä. Poliisi pyytää onnettomuuden nähneitä henkilöitä ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.oulu(at)poliisi.fi tai soittamaan vihjepuhelinnumeroon 0295 416 194.