Joukkoliikenne: Pro­fes­so­ri: Työ­eh­to­so­pi­mus­ta ei tar­vit­se so­vel­taa, jos kul­jet­ta­jat ovat yrit­tä­jän ase­mas­sa

Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Luonto: Kii­min­gis­tä löytyi täysin tun­te­ma­ton sie­ni­la­ji

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Ala­kou­lu­lai­sen van­hem­pi, näin edistät etä­työ­rau­haa, jos tun­nel­ma kotona ke­sä­lo­mai­le­vien lasten kanssa alkaa muis­tut­taa villin lännen sa­luu­naa

"Oletteko laittamassa lapsia noille kesäleireille, joista oli tietoa Wilmassa? Minä ehkä juhannusviikolle. Lapsi on silloin isällään, mutta että olisi tekemistä päiviksi.

– Kaksi ensimmäistä viikkoa kesäkuussa lapsi on isällään. Juhannusviikolla ollaan toivon mukaan molemmat lomalla, mutta juhannuksen jälkeinen viikko on sellainen, että en tiedä, miten järjestän hoidon.

– Meillä lapset ilmoittivat, etteivät lähde leireille, koska siellä on tyhmää. Aikovat olla kotona ja kavereiden kanssa ulkona. Pitää miettiä, miten tehtäisiin. Useampia viikkoja joutuisivat olemaan keskenään. Tai sitten minä etätöissä ja kotipoliisina.

– Meillä lapset on jo aloittaneet ulkoruokintakauden, Petteri (nimi muutettu) on mies ja minä yritän selviytyä lomaan asti.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.