Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Yllätä ys­tä­vä­si kult­ti­kok­ki Ot­to­leng­hin yrt­ti­sil­lä kas­vis­ruoil­la – su­mak­ki­si­pu­lit ja ko­rian­te­ri­pes­tol­la höys­te­tyt pork­ka­nat tuovat Lä­hi-idän pöytään

Lontoossa menestyksekästä uraa tehneen Yotam Ottolenghin tunnistettava makumaailma teki Lähi-idän keittiöstä kaikkien himoitseman. Kun tutustut ottolenghiläiseen keittiöön, elämä ilman sitruunoita ja yrttejä tuntuu tylsältä.

Valmista tämä annos muussatuista porkkanoista, kun haluat väriä ja vihanneksia pöytään.
Valmista tämä annos muussatuista porkkanoista, kun haluat väriä ja vihanneksia pöytään.
Kuva: Nina Karlsson

Kulttikokki Yotam Ottolenghin omaa nimeä kantava ensimmäinen keittokirja julkaistiin vuonna 2008, ja se oli välittömästi myyntimenestys. Toistakymmentä vuotta sitten ilmestynyttä Jerusalemia pidetään ruokamaailman modernina klassikkona.

Kirjaston ruokahyllyltä kannattaa napata kotiin selailtavaksi ainakin Jerusalem ja uusin teos OTK, Ottolenghi Test Kitchen Extra Good Things.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.