Sähkön hinta: OSS myy sähköä alen­nuk­sel­la – mutta vain jä­se­nil­leen

Teollisuus: Yli­kii­min­gis­sä toimiva Conlog sai jät­ti­kau­pat Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Yle: Supon mukaan Suomen po­lii­siin koh­dis­tu­va tur­val­li­suus­uh­ka ei liity Uk­rai­nan ti­lan­tee­seen tai muualla Eu­roo­pas­sa po­lii­siin koh­dis­tu­vaan vä­ki­val­taan

Poliisin panssaroitu ajoneuvo oli maanantaina partioimassa Rotuaarilla.
Poliisin panssaroitu ajoneuvo oli maanantaina partioimassa Rotuaarilla.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Suomen poliisiin kohdistuva turvallisuusuhka ei liity Supon mukaan Ukrainan tilanteeseen tai Euroopassa muuten poliisiin kohdistuvaan väkivaltaan. Asiasta uutisoi Yle.

Yle kysyi Supolta muun muassa siitä, tuliko tieto turvallisuusuhasta poliisia kohtaan sen tietojen perusteella. Helsingin Sanomat uutisoi viime perjantaina, että tieto turvallisuusuhasta olisi tullut Supon kautta. Supo ei kuitenkaan kommentoinut asiaa Ylelle.

Poliisi tiedotti maanantaina jatkavansa edelleen tehostettua varautumista. Esimerkiksi Oulussa Rotuaarilla oli maanantaina aamupäivällä poliisin panssaroitu ajoneuvo. Oulun poliisin asiakaspalvelupiste sijaitsee Rotuaarin tuntumassa Kirkkokadulla. Ylen mukaan tehostettu varautuminen jatkuu myös Supossa.

Sunnuntaina julkisuuteen tuli tietoa siitä, että uhan taustalla olisi taho, jolla on käytössään räjähteitä ja konetuliaseita. Supo ei kommentoinut uhan luonnetta Ylelle lainkaan.