Yk­kös­pe­sis jul­kai­si oh­jel­man­sa – ottelut aiotaan aloit­taa 3. ke­sä­kuu­ta

Ykköspesis julkaisi perjantaina kauden 2020 otteluohjelmansa.

Ykköspesis julkaisi perjantaina kauden 2020 otteluohjelmansa. Sekä ohjelmiin että sarjajärjestelmiin on tehty muutoksia koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Ainakin tämän hetken suunnitelman mukaan miesten ja naisten Ykköspesiksen aloituspäivä olisi 3. kesäkuuta, mutta tiedotteessa mainitaan toki, että oikeudet muutoksiin pidätetään.

Miesten sarjassa pelataan kaksinkertainen runkosarja, joten nousijajoukkue ratkeaa viimeistään päätösotteluissa 23. elokuuta. Sarjan pudotuspelit, superpesiskarsinta ja putoamiskarsinta pelataan suunnitellusti, mutta niihin on tehty päivämäärämuutoksia. 12 joukkueen runkosarjassa pelataan 22 ottelua.

Oulun Lipon kausi alkaisi otteluohjelmaan mukaan 6. kesäkuuta vieraspelillä Loimaan Palloilijoita vastaan. Lipon ensimmäinen kotiottelu on merkitty 10. kesäkuuta Kannuksen Uraa vastaan.

Naisten Ykköspesiksen 16 joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon. Pohjoislohkossa ovat mukana muun muassa Oulunsalon Vasama, Tyrnävän Tempaus ja Pattijoen Urheilijat.