Retkeily: Na­pa­pii­rin ret­kei­ly­alue sai al­kun­sa, kun erä­mai­nen alue löytyi Ne­los­tien tun­tu­mas­ta

Vanhat kuvat: Jou­lu­kuus­sa 2002 Oulussa lois­ti­vat tier­na­täh­det ja Gimmel jakoi nim­ma­rei­ta Stock­man­nil­la

Luitko jo tämän: "Oulun Höyh­tyäl­le en saanut na­vet­taa, täällä kor­ves­sa olen nyt on­nel­li­nen" – Sinikka Kont­ti­nen on yl­peäs­ti ny­ky­ajan rohkea emäntä

YIT valittu Nokian uusien toi­mi­ti­lo­jen to­teut­ta­jak­si Lin­nan­maal­le

YIT on allekirjoittanut Nokian kanssa urakkasopimuksen toimitilojen rakentamisesta Ouluun. Kauppasummaa ei julkisteta.

YIT on allekirjoittanut Nokian kanssa urakkasopimuksen toimitilojen toteuttamisesta Ouluun. Osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkisteta.

Linnanmaalle rakennettavaan kiinteistöön tulee Nokian Oulun yksikön toimisto-, laboratorio- ja tuotantotiloja. Tiedotteessa kuvataan, että uusissa toimitiloissa yhdistyvät korkea teknologia ja vastuullisuus, ja niiden suunnittelussa huomioidaan tulevaisuuden joustavat työskentelytavat.

Nokia on aiemmin kertonut syyksi uusille toimitiloille sen, että nykyiset tilat Oulussa Ruskossa ovat jo iäkkäät ja vanhanaikaiset. Niin tehtaan kuin tuotekehityksen on kerrottu tarvitsevan enemmän hyvää, korkeaa, helposti muunneltavaa tilaa pitkän tähtäimen tarpeisiin.

Lue myös: Nokia päätti ra­ken­taa uudet toi­mi­ti­lat Ouluun – uudet tilat val­mis­tu­vat vuonna 2025

Lue myös: Nokian johto Oulussa ja työn­te­ki­jät in­nos­tu­nei­ta uusista ti­lois­ta – ou­lu­lais­päät­tä­jät uskovat in­ves­toin­nin vah­vis­ta­van tek­no­lo­gia­kau­pun­gin asemaa

Hankkeen kokonaispinta-ala on lähes 50 000 neliömetriä. Urakka alkaa toukokuussa 2022 ja sen on määrä valmistua kesäkuussa 2025.