Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Yh­teis­työl­lä ou­lu­lais­nuo­ret pois ri­kos­ten maail­mas­ta – "Nuo­rem­me ovat olleet mo­ti­voi­tu­nei­ta ja si­tou­tu­nei­ta Nur­ri-hank­keen tar­joa­maan tukeen ja toi­min­taan"

Kaleva kirjoitti 16.11., että poliisi on huolissaan alaikäisten lisääntyneistä huumerikoksista. Myös Helsingin Sanomat on nostanut esiin nuorten rikokset ja jengiytymisen. Onneksi rikolliskierteessä oleville nuorille on kehitetty tukikeinoja. Yksi niistä on Oulussa kaksi vuotta toiminut Nurri-hanke.

Me allekirjoittaneet olemme kolme tavallisen perheen vanhempaa, joiden rikoksilla oireilleet nuoret ovat saaneet apua Nurrista. Olemme huolissamme, että Nurrissa kehitettyä toimintaa ei jatketa Oulussa tämän vuoden jälkeen.

Nuoremme ovat olleet motivoituneita ja sitoutuneita Nurrin tarjoamaan tukeen ja toimintaan. Moniammatillinen tiimi on mahdollistanut oikea-aikaisen ja pidempikestoisen avun. Haasteisiin on voitu tarttua heti, nuoren tilanteesta käsin. Nurri-työntekijöillä on vahvaa osaamista rikoserityisyydestä sekä nuorten alakulttuureista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.