Virkaanastujaiset: Stubb astui vir­kaan­sa, Oulussa oltiin myr­ty­nei­tä ja toi­veik­kai­ta

Retkeily: Tun­net­ko nämä 6 paikkaa Oulun edus­tal­la?

Maakuntaliitto: Seppo Määttä hakee Poh­jois-Poh­jan­maan liiton hal­lin­to­joh­ta­jak­si

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Voi­lei­pä­kak­ku on täällä taas – klas­si­nen juh­la­tar­jot­ta­va jäi välillä syr­jään, mutta nyt ka­kuis­sa tren­daa­vat luon­nol­li­suus ja kas­vik­set

Tämän hetken suosituimmat voileipäkakut ovat mauiltaan sekoitus vanhaa ja uutta: jotain perinteistä ja jotain raikkaasti erilaista.

Tämän vegaanikakun valmistus käy nopeasti valmiita tahnoja hyödyntämällä. Voit myös valmistaa tahnat halutessasi itse.
Tämän vegaanikakun valmistus käy nopeasti valmiita tahnoja hyödyntämällä. Voit myös valmistaa tahnat halutessasi itse.
Kuva: Nanna Rintala

Voileipäkakkujen yksinkertainen ja vähäeleinen koristelu suosii yrttejä, kauden villivihanneksia tai syötäviä kukkia ja hentoja pursotuksia.

Unohda siis mahtipontiset reunapursotukset ja peittele voileipäkakku kuorrutukseen muutamalla lastanvedolla. Työn jälki ja kotitekoisuus, tekijän tai juhlakalun persoonasta puhumattakaan, saavat näkyä koristelussa.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.