Nokia: Oulun len­to­yh­teyk­sien näi­vet­ty­mi­nen huo­let­taa toi­mi­tus­joh­ta­ja Lund­mar­kia

Asuntomarkkinat: Myl­ly­tul­lis­sa asutaan ker­ros­ta­los­sa, jonka jul­ki­si­vu on kesken

Jalkapallostadion: Oulun kau­pun­gin­hal­li­tus kä­sit­te­lee maa­nan­tai­na sta­dio­nin ra­hoi­tus­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Voi­lei­pä­kak­ku on täällä taas – klas­si­nen juh­la­tar­jot­ta­va jäi välillä syr­jään, mutta nyt ka­kuis­sa tren­daa­vat luon­nol­li­suus ja kas­vik­set

Tämän hetken suosituimmat voileipäkakut ovat mauiltaan sekoitus vanhaa ja uutta: jotain perinteistä ja jotain raikkaasti erilaista.

Tämän vegaanikakun valmistus käy nopeasti valmiita tahnoja hyödyntämällä. Voit myös valmistaa tahnat halutessasi itse.
Tämän vegaanikakun valmistus käy nopeasti valmiita tahnoja hyödyntämällä. Voit myös valmistaa tahnat halutessasi itse.
Kuva: Nanna Rintala

Voileipäkakkujen yksinkertainen ja vähäeleinen koristelu suosii yrttejä, kauden villivihanneksia tai syötäviä kukkia ja hentoja pursotuksia.

Unohda siis mahtipontiset reunapursotukset ja peittele voileipäkakku kuorrutukseen muutamalla lastanvedolla. Työn jälki ja kotitekoisuus, tekijän tai juhlakalun persoonasta puhumattakaan, saavat näkyä koristelussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.