Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Kolumni: Kas­vaa­ko Teams-opis­ke­li­jois­ta it­se­op­pi­nei­ta hui­ja­rei­ta?

Luitko jo tämän: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Vi­si­tOu­lun uudeksi toi­mi­tus­joh­ta­jak­si on valittu Yr­jö­ta­pio Ki­vi­saa­ri – takana lähes kolmen vuoden pesti Visit Levin toi­mi­tus­joh­ta­ja­na

VisitOulun kuvituskuvaa. Nimestään huolimatta VisitOulu eli Oulun Matkailu Oy:n alueeseen kuuluu matkailukohteita useissa kunnissa.
VisitOulun kuvituskuvaa. Nimestään huolimatta VisitOulu eli Oulun Matkailu Oy:n alueeseen kuuluu matkailukohteita useissa kunnissa.

Oulun Matkailu Oy:n eli VisitOulun uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Yrjötapio Kivisaari.

Kaleva uutisoi keväällä VisitOulun nykyisen toimitusjohtajan Päivi Penttilän siirtyvän uusiin tehtäviin elokuussa.

Kivisaari aloitti tehtävässään Visit Levillä lokakuussa 2018. Visit Levi on Levin alueen matkailumarkkinointi ja –myyntikonserni. Sen ydintoiminnot ovat keskusvaraamo, matkailuneuvonta ja markkinointi sekä alueen tapahtumat ja kehittämishankkeet.

Oulun Matkailu Oy on vuonna 2010 perustettu seudullinen matkailun yhteismarkkinointiyhtiö. Sen tehtävänä on johtaa ja toteuttaa Oulun seudun matkailumarkkinointia VisitOulu-brändin alla kotimaassa ja kansainvälisesti. Seudun matkailualueisiin kuuluvat Oulu, Syöte, Rokua Geopark, Kalajoki, Raahe, Liminka, Hailuoto ja Kempele.