Reportaasi: Maail­man vaa­ral­li­sin vessa, ren­gas­rik­ko­ja ja odot­ta­ma­ton il­ma­len­to – hyppää kyytiin ja lähde ko­ke­maan, mil­lais­ta on ajaa läs­ki­pyö­räl­lä Kor­va­tun­tu­ril­le

Jääkiekko: Kärp­pien huip­pu­vi­rei­nen ve­nä­läis­vah­ti kertoo, kuka hän oikein on

Mainos: Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Vil­le-Pek­ka Jokinen solmi Lipon kanssa jat­ko­so­pi­muk­sen

Ensi kaudella nousua Superpesikseen tavoitteleva joukkue on toimitusjohtaja Mika Lähteenmäen mukaan "viimeistä silausta vaille valmis".

Ville-Pekka Jokinen on nähnyt ja kokenut Lipon pelaajana paljon.
Ville-Pekka Jokinen on nähnyt ja kokenut Lipon pelaajana paljon.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Miesten Ykköspesistä pelaava Oulun Lippo sai tulevan kauden joukkueeseensa tärkeän palasen, kun seura julkisti Ville-Pekka Jokisen jatkosopimuksen. 37-vuotias konkari pohti uransa jatkoa huolellisesti tappiollisen Superpesis-karsinnan jälkeen.

– Viimeisen SiiPe-pelin jälkeen mieli oli erittäin matalalla, haavoja parsittiin useampi päivä. Mitä enemmän asiaa tuli pyöriteltyä, paistoivat taustalta positiiviset fiilikset jatkon suhteen. Myös kotoa tuli jatkolle vihreää valoa, vaikka nuorimmainen lapsi oli sitä mieltä, ettei jaksa käydä peleissä, Jokinen veisteli Lipon tiedotteessa.

Jokinen tuo Superpesis-nousua tavoittelevaan joukkueeseen kokemusta ja monipuolisuutta. Hän on pelannut pääsarjassa yli 300 ottelun uran seuroinaan Lippo, Nurmon Jymy ja Jymy-Jussit.

Toimitusjohtaja Mika Lähteenmäen mukaan Lippo saattaa vielä vahvistua, mutta käytännössä joukkue on "viimeistä silausta vaille valmis".