Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Kolumni: Kas­vaa­ko Teams-opis­ke­li­jois­ta it­se­op­pi­nei­ta hui­ja­rei­ta?

Luitko jo tämän: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Vil­le-Pek­ka Jokinen solmi Lipon kanssa jat­ko­so­pi­muk­sen

Ensi kaudella nousua Superpesikseen tavoitteleva joukkue on toimitusjohtaja Mika Lähteenmäen mukaan "viimeistä silausta vaille valmis".

Ville-Pekka Jokinen on nähnyt ja kokenut Lipon pelaajana paljon.
Ville-Pekka Jokinen on nähnyt ja kokenut Lipon pelaajana paljon.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Miesten Ykköspesistä pelaava Oulun Lippo sai tulevan kauden joukkueeseensa tärkeän palasen, kun seura julkisti Ville-Pekka Jokisen jatkosopimuksen. 37-vuotias konkari pohti uransa jatkoa huolellisesti tappiollisen Superpesis-karsinnan jälkeen.

– Viimeisen SiiPe-pelin jälkeen mieli oli erittäin matalalla, haavoja parsittiin useampi päivä. Mitä enemmän asiaa tuli pyöriteltyä, paistoivat taustalta positiiviset fiilikset jatkon suhteen. Myös kotoa tuli jatkolle vihreää valoa, vaikka nuorimmainen lapsi oli sitä mieltä, ettei jaksa käydä peleissä, Jokinen veisteli Lipon tiedotteessa.

Jokinen tuo Superpesis-nousua tavoittelevaan joukkueeseen kokemusta ja monipuolisuutta. Hän on pelannut pääsarjassa yli 300 ottelun uran seuroinaan Lippo, Nurmon Jymy ja Jymy-Jussit.

Toimitusjohtaja Mika Lähteenmäen mukaan Lippo saattaa vielä vahvistua, mutta käytännössä joukkue on "viimeistä silausta vaille valmis".