Pääkirjoitus: Edus­kun­ta­vaa­lien voit­ta­jan paikka on vielä jaossa, ko­koo­mus on kan­gis­tu­mas­sa lop­pu­suo­ran al­kaes­sa

Nyrkkeily: Ou­lu­lai­nen Sami Elo­vaa­ra ylsi nyrk­kei­lyn MM-ot­te­luun saakka ja kävi läpi huu­me­hel­ve­tin

Rikokset: Päih­ty­neil­le on tar­jot­tu Oulussa al­ko­ho­lia ja au­to­kyy­tiä, jonka jälkeen heiltä on va­ras­tet­tu rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Viisi täy­del­lis­tä syytä syödä papuja ja lins­se­jä – näillä re­sep­teil­lä loihdit edul­li­sis­ta raa­ka-ai­neis­ta ta­kuul­la mais­tu­via ate­rioi­ta

Ravintosuositukset kehottavat lisäämään papujen, linssien ja herneiden syöntiä. Jotenkin juuri se saa ilmeisen asian kuulostamaan tylsältä ja mauttomalta. Harkitse uudelleen! Katso myös maailman haetuimpien reseptien lista jutun lopusta.

Marokkolaisen harira-keiton salaisuus on lempeissä mausteissa, kurkumassa, inkiväärissä ja kanelissa.
Marokkolaisen harira-keiton salaisuus on lempeissä mausteissa, kurkumassa, inkiväärissä ja kanelissa.
Kuva: Nanna Rintala

Pavut ja linssit ovat mahtavia proteiinin, kuidun, raudan, kalsiumin ja monien muiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.