Sotaharjoitukset: Ou­lu­lai­nen Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taa­maan ja suureen Na­to-har­joi­tuk­seen

Yritykset: Kem­pe­le­läi­sen Lehdon työ­ka­lu­ja huu­to­kau­pa­taan nyt pilk­ka­hin­taan

Vastaa kyselyyn: Pitääkö hiih­to­lo­mal­la hiih­tää?

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Ve­gaa­ni­set va­lin­nat yleis­ty­vät – Am­mat­ti­lai­set mais­te­li­vat 3d-tu­los­tet­tua kei­no­li­haa

Meeatin horeca-avainasiakaspäällikkö Soile Viiala ja tuotekehitysjohtaja Jyri Hänninen valmistavat annoksia maisteluraadille. Tunnissa ehdittiin kokeilla neljää tuotetta.
Meeatin horeca-avainasiakaspäällikkö Soile Viiala ja tuotekehitysjohtaja Jyri Hänninen valmistavat annoksia maisteluraadille. Tunnissa ehdittiin kokeilla neljää tuotetta.
Kuva: Jarmo Kontiainen

– Tuotetta pitää päästä maistamaan ja tämä oli kyllä positiivinen yllätys koko porukalle, Kespron aluejohtaja Ilpo Korkala tiivistää keskiviikkoisen iltapäivän maistelukierroksen tunnelmat.

Meeatin horeca-avainasiakaspäällikkö Soile Viiala ja tuotekehitysjohtaja Jyri Hänninen ovat ahkeroineet Kespron Oulun foodservice-noutotukun tuotekehityskeittiössä, ja paikalle saapunut Kespron myynnin kenttäväki ja muutama oululainen ravintoloitsija ovat tutustuneet israelilaisen Redefine Meat -yhtiön tuotteisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.