Keikat: Lava ei kes­tä­nyt Dream Thea­te­ria Oulussa – keikka pe­rut­tiin viime het­kel­lä tur­val­li­suus­syis­tä

Asuminen: Hiuk­ka­vaa­ra­lai­ses­sa pa­ri­ta­los­sa betoni yh­dis­tyy pas­tel­liin, moderni vin­ta­geen

Luitko jo tämän: Po­lii­si­par­tio törmäsi ja­lan­kul­ki­jaan suo­ja­tiel­lä, jonka vaa­ral­li­suus to­det­tiin jo vuosia sitten

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Va­rus­mies­pal­ve­lus kutsuu taas nuoria – Pois kan­nat­taa jättää turha roina ja suh­tau­tua pal­ve­luk­seen avoimin mielin

Asepalvelukseen astuu heinäkuun alussa jälleen uusi erä alokkaita. Ensimmäiset päivät ja aamut ovat kaikille yhtä jännittäviä, mutta elämää kasarmilla voi helpottaa pakkaamalla järkevästi ja toimimalla reippaasti.

Kasarmille saapuminen on yhtä häslinkiä vaikka armeija on tunnettu järjestelmällisyydestä ja kurista. Ensimmäistä kertaa saapuva alokas voi helpottaa yleistä sujuvuutta ja omaa elämäänsä pakkaamalla mukaansa vain ja ainoastaan tarvittavat asiat. Pois kannattaa jättää suuremmat vapaa-ajan välineet ja turha roina. Puukko, jolle myöhemmin tulee tarvetta leireillä, kannattaa myös jättää pois ensimmäisestä lastista.

Laukut tarkistetaan, joten mitä vähemmän alokas tuo matkassaan, sen nopeammin laukku on tarkastettu ja alokas pääsee omaan tupaansa tutustumaan muihin kohtalontovereihinsa.

– Kannattaa mennä kasarmille hyvillä mielin, sillä kaikkia jännittää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.