Kadonneet: Suun­nis­tus­ki­sa sai uuden kään­teen, kun Mu­hok­sen met­säs­tä löytyi Kel­los­ta ka­don­nut nainen

Peruskoulu: Ou­lu­lais­opet­ta­ja kertoo, mikä kä­si­työn ope­tuk­ses­sa meni pieleen

Video: Bussi ajoi tör­keäs­ti päin pu­nai­sia Kai­jon­har­jus­sa

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Val­heel­li­sia väit­tei­tä Oulun ve­den­laa­dus­ta esit­tä­nei­den mai­nos­ten taus­tal­la epä­mää­räi­nen suo­da­tin­ten kaup­paa­ja – kir­jei­tä jaeltu ainakin Vär­tös­sä ja Maik­ku­las­sa

Oulun Vesi harkitsee asian viemistä poliisille, jos väärän tiedon levittäminen tuotteiden kauppaamiseksi jatkuu.

Harhaanjohtavaa tietoa Oulun veden laadusta sisältäneiden mainoskirjeiden jakamisen taustalla on epämääräinen vedensuodattimia kauppaava taho.

Oulun Vesi kertoi maanantaina julkisuuteen kauppaajan toiminnasta saatuaan useampia kyselyitä asiasta asukkailta, kertoo toimitusjohtaja Jouni Lähdemäki.

– Kyse on jonkinlaisia vedensuodatuslaitteistoja markkinoivasta yrityksestä. Etenkin Värtössä ja Maikkulassa asuvilta alkoi tulla meille kyselyjä.

Lähdemäen mukaan ainakin näillä alueilla postilaatikoihin oli jaettu mainoksia kiinteistöille tarkoitetuista vedensuodattimista väittäen, että Oulun alueen juomavedessä olisi epäpuhtauksia ja sen juominen voisi aiheuttaa terveyshaittaa. Mainoksessa oli myös väitteitä desinfiointiin käytetystä kloorista.

"Ongelmat" luonnollisesti ratkeaisivat ostamalla firman suodatin. Tekstissä oli viittaus amerikkalaiseen nettisivustoon, Lähdemäki kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.