Terveydenhoito: THL:n ra­port­ti: Pohteen väestö on monin tavoin on­gel­mal­li­nen

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Luitko jo tämän: Maa­jus­sil­le morsian -sar­jas­ta tuttu Teija Särkelä sanoo upot­ta­neen­sa he­vo­siin mie­let­tö­män määrän rahaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Vää­rin­käy­tök­set pyy­hit­tiin vil­lai­sel­la: Va­roi­tus oli liian kevyt ku­rin­pi­to­toi­mi ex-yh­dys­kun­ta­joh­ta­ja Matti Ma­tin­hei­kil­le, sanoo ri­kos­pro­fes­so­ri – "Olisi pitänyt tehdä ri­ko­sil­moi­tus"

Merkittävää on, miten kaupungin johto on tapahtunutta valvonut ja asian käsitellyt, sanoo korruptiota tutkinut professori Ari Salminen.

Rikosoikeuden asiantuntija arvioi, että varoitus ei ollut riittävä seuraamus Oulun entisen yhdyskuntajohtajan Matti Matinheikin väärinkäytöksistä.

Aika härskiä oman edun tavoittelua, luonnehtii Turun yliopiston rikos- ja prosessioikeuden emeritusprofessori Pekka Viljanen.

– Lähes 18 000 euroa. Ja kolme virhettä. Kun auto, parkkipaikka ja sähköpyörä eivät ole olleet muiden varattavissa, niin se tarkoittaa, että ne on varattu omaan yksinomaiseen käyttöön, Viljanen sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.