Liike Nyt lisäsi riveihinsä 15 uutta ehdokasta edus­kun­ta­vaa­lei­hin, mukana kaksi oululaista ehdokasta

Liike Nytillä on tällä hetkellä eduskunnassa kaksi kansanedustajaa: kokoomuksesta loikannut Harry "Hjallis" Harkimo ja sinisistä loikannut Maria Lohela.
Eduskuntavaalit 2019 19.2.2019 17:05
Heidi Peltonen

Liike Nyt on lisännyt riveihinsä yhteensä 15 uutta ehdokasta. Uusien ehdokkaiden myötä liikeellä on yhteensä 111 ehdokasta kevään eduskuntavaaleihin. 

Uudesta 15 ehdokkasta kaksi on mukana Oulun vaalipiiristä. Liike Nytin uudet Oulun vaalipiirin ehdokkaat ovat yrittäjä Jaakko Ukkola Oulusta ja opettaja Katariina Häikiö Oulusta. 

Liike Nyt on jo aiemmin julkistanut neljä ehdokasta Oulun vaalipiiristä, eli liikkeellä on nyt vaalipiirissä yhteensä kuusi ehdokasta. 

MAINOS

Kommentoi

Nämäkin äänet valuu valtapuolueille. Eikai kukaan anna viilata itseään linssiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Porvarien apupuolue taas kehitteillä. Ei onnistu enää toista kertaa sama temppu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä bisnes näille ehdokkaille jos pääsevät edustajiksi. Nostavat palkkiot ja päivärahat siitä hyvästä että painavat nappia sen mukaan mitä netissä klikataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mörrimöykyt tanssii ja kohta tulee yö. Anna anna äänesi kuulua, vaikka meillä ei ole julkaisua. Onpa hauskaa tämä Helsingin teatteriesitys. Nyt siirrymme raveihin. Seuraa mustien hevosten esittely. Panokset esiin. Veikkaus tukee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muta mitä Nyt tavoittelee? Jokainen edustaja ja ehdokas on omaa mieltään tai vaihtaa näkökantansa heti kun liikkeen sisällä äänestetään toisin. Ei ole mitään pysyvää, jolle äänen antaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta miksi ei kerrota tässä mikä tuon liike Nyt tärkein juttu on? Vihreillä tärkein on kovat verot ja maksimaaliset säännöt tai lyhyesti sanottuna 'sosialismi'. Vasemmistolla se on sama kuin vihreillä eli hiilidioksidivero pitäisi saada joka paikkaan ja kansa kyykkyyn. Kokoomuksen pitäisi olla kaikkea tätä hulluutta vastaan kun on mukamas oikeistopuolue, mutta on oikeasti täysin tyhjä arpa, sillä ne rakastaa globalismia ja Brysseliä aivan yhtä paljon kuin vasemmisto. Keskusta on ominut pahimmat piirteet oikealta ja vasemmalta. Perussuomalaisilla on nyt joku tolkku, mutta hieman on sosialistisia vero-puheita sielläkin.

Mitä se tämä Nyt tekee? Onko se sosialismi vai vapaus eli verot pois ja jätetään ihmiset rauhaan? Mulla ei kiinnosta muuta kuin jompikumpi ääripää eli totaalinen sosialismi ja kaikilta henki pois tai sitten täydellinen vapaus ja verot sekä virkamiehet heivataan kartanolle. Eli kumpi se on? Mitään "keskusta kakkosta" en kaipaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kokoomuksen apupuolue,ei mitään annettavaa tavalliselle suomalaiselle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19
Talentia tyrmää Kelan ehdotuksen etuisuuksien hakemisesta asiakkaan puolesta: "Miksi hakemuksia pitäisi tehdä kunnan sosiaalitoimessa?"
19
Kasvihuonekaasujen päästöt kasvoivat Oulussa hieman – yhtä syytä kasvuun ei ole vaan kyse on monesta pienestä tekijästä
11
Oulun yliopiston rehtoriksi kuusi hakijaa
10
Liikennevalot saivat kyytiä – kaksi ajoneuvoa kolaroi Oulun keskustassa
7
Rinne: "Tämän hallituksen ei tarvitse leikata menoja, rahaa voi käyttää lisää sekä pysyviin menolisäyksiin että investointimenoihin"
7
Lapset puheeksi tukee opettajan työtä – se ei tee opettajasta psykoterapeuttia tai sosiaalityöntekijä, vaan opettaja pysyy ammattiroolissaan Lukijalta
7
Oulussa osataan sopia isoista asioista – ongelma on päätösten ja sitä kautta toimeenpanon viivästyminen Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula pötypuhetta

Töitä kyllä on. Niitä täytyy vain itse etsiä, pelkkä rekryfirmoissa käyminen ja hakemusten lähettäminen eivät riitä. Eli... Lue lisää...
Lukija Kempeleestä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image