Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kolumni
Tilaajille

Työ­pai­kal­la, kou­lus­sa ja kun­nan­val­tuus­tos­sa kan­nat­taa ottaa mallia ka­ra­vaa­na­reis­ta

Moni kohtaa sivuuttamista ja kiusaamista opiskelu- ja työelämässä, ja politiikkakin vaikuttaa ajoittain taistelutantereelta. Toisten arvostamista kannattaa jokaisen harjoitella päivittäin.

Työt ja opiskelut ovat taas hyvässä vauhdissa lomakauden jälkeen. Onneksi etäilystä on voitu ainakin osittain siirtyä hybridiin ja näemme taas toisiamme enemmän ihan livenä. Aitoja kohtaamisia kaivataan, ainakin suurin osa meistä.

Toisille paluu opiskelu- ja työelämään voi kuitenkin olla karu – valitettavasti ympärillä olevista ihmisistä johtuen. Moni kohtaa sivuuttamista, jopa suoranaista kiusaamista, vaikka tarvitsemme hyväksyntää ja arvostusta. Jokaisen on saatava elää ihmisarvoista elämää, ja töiden parissa erityinen vastuu hyvästä ja turvallisesta ilmapiiristä on meillä johtajilla ja esimiehillä.

Pandemia on etätyön ohella vaikuttanut muun muassa matkailun määrään kotimaassa; mökkeily viehättää ja karavaanariharrastus on noussut suureen suosioon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.