Esiselvitys: Po­lii­sin mukaan Oulun kau­pun­gin­joh­toa ei epäillä vir­ka­ri­kok­sis­ta

Kärpät: NHL-asian­tun­ti­ja Kärp­pien yl­lä­tys­han­kin­nas­ta: ”Hy­vä­kun­toi­nen Nick Ritchie on yli­voi­mai­nen pelaaja Suomen lii­gaan”

Ukrainan pakolaiset: Marian syn­ny­tys alkoi samana iltana kun tieto Oulun pak­ko­läh­dös­tä tuli

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tu­li­pa­lo tuhosi kaksi va­ras­to­ra­ken­nus­ta ja oma­ko­ti­ta­lon Kär­sä­mäel­lä – ­hen­ki­lö­va­hin­goil­ta väl­tyt­tiin

Kärsämäen Saunatiellä tuhoutui  tulipalossa kaksi varastorakennusta sekä omakotitalo varhain perjantaina aamuyöllä, Jokilaaksojen pelastuslaitos kertoo.

Tuntemattomasta syystä palamaan syttyneestä, noin 10–15 neliömetrin kokoisesta varastorakennuksesta tuli levisi ensin saman kokoiseen toiseen varastorakennukseen, ja sen jälkeen naapuripihapiirissä olleeseen omakotitaloon. Noin 60 neliömetrin kokoisesta rintamamiestyyppisestä yksikerroksisesta talosta pelastautui yksi henkilö.

Myös palon alkunsa saaneessa pihapiirissä on omakotitalo, mutta se välttyi tulelta. Kyseisestä talosta pelastautui varotoimena kaksi henkilöä ja kaksi koiraa, mutta he pystyivät palaamaan vahingoittumattomaan kotiinsa.

Ensihoito kävi tarkistamassa kaikkien ihmisten kunnon, eikä henkilövahinkoja sattunut.

Palamaan syttyneet varastorakennukset tuhoutuivat palossa käytännössä kokonaan. Palamaan syttynyt omakotitalo puolestaan kärsi mittavia vahinkoja. Palon syttymissyy on tuntematon.

Pelastuslaitos sai sammutustoimet päätökseen noin seitsemältä aamulla. Hälytys palosta tuli 02.40.