Kaleva Live: Tulevan kauden AC Oulu esit­täy­tyy suu­rel­le ylei­söl­le, vas­tas­sa re­ser­vi­jouk­kue OLS – katso kauden en­sim­mäi­nen har­joi­tus­ot­te­lu suorana täältä

Vanhat kuvat: Nos­tal­gi­nen jou­lu­kuu Oulussa 2002 – tier­na­täh­det lois­ti­vat ja Gimmel jakoi nim­ma­rei­ta Stock­man­nil­la

Luitko jo tämän: Ko­hon­neet len­to­lip­pu­jen hinnat har­mit­ta­vat Oulusta Hel­sin­kiin len­tä­viä, Nor­we­gian tark­kai­lee ti­lan­net­ta – "Pi­däm­me reittiä tar­kas­ti sil­mäl­lä"

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Toimiva op­pi­mis­ym­pä­ris­tö – rat­kai­see­ko koulun koko?

Koulurakennuksen tehtävä on mahdollistaa turvallinen, viihtyisä ja oppimista tukeva oppimisympäristö oppijoille. Opettajien perustehtävä ohjaajien ja muun henkilökunnan kanssa on opettaa ja kasvattaa lapsista ja nuorista tasapainoisia yhteiskunnan jäseniä.

Kuten tiedämme, oppilasjoukko on hyvin heterogeeninen ja oppijoilla on erilaisia tuentarpeita liittyen esimerkiksi oppimiseen tai käyttäytymiseen. Kuitenkaan oikea-aikaiseen tukeen ei riitä resursseja tarpeeksi. Koska koulutuksesta on jo pitkään säästetty, suuret ryhmäkoot ja oppimateriaalien puute ovat myös arkipäivää.

Koulutuksesta puhuttaessa kouluverkkoselvitys on ajankohtainen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.