Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Koti: Vauva pani ou­lu­lai­sen Kar­ja­lan perheen huo­ne­jär­jes­tyk­sen uusiksi

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ta­pio­ka-pal­lu­kat kup­li­vat teessä Ou­lus­sa­kin: ruoka- ja juo­ma­tren­dit tulevat nyt Aa­sias­ta – onko seu­raa­va jäl­ki­ruo­ka­vil­li­tys pu­nai­set pavut?

Ruokakulttuurin professorin mukaan populaarikulttuuri vaikuttaa vahvasti siihen, minkälaisia herkkuja himoamme ja mitä meille tuotetaan.

Maailmalla jo jonkin aikaa jyllännyt kuplateevillitys on tullut Ouluunkin.
Maailmalla jo jonkin aikaa jyllännyt kuplateevillitys on tullut Ouluunkin.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Aasiassa kuplateevillitys on riehunut jo hyvän aikaa. Sieltä se levisi suuriin läntisiin metropoleihin jo hyvän aikaa Suomea ennen.

Kuplateetä ja muunkinlaisia ruoka- ja juomavillityksiä jo pitkään tarkastelleelle Helsingin yliopiston ruokakulttuurin professorille Taru Lindblomille onkin ollut melko itsestään selvää, että kuplatee tulee jossain vaiheessa meillekin muodossa tai toisessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.