Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Syö se­son­gin mukaan – Poh­jo­lan wasabi ja ek­soot­ti­set he­del­mät maus­ta­vat ruo­ka­viik­koa, jonka pohjana ovat va­ras­to­kas­vik­set

Maaliskuuta ei voi kehua tuoreiden kotimaisten kasvisten juhlakuuksi. Varastokasviksia sopii rikastaa tuontituotteilla niistä maailmankolkista, missä satoa korjataan juuri nyt.

Raikasta bataattisoseen makeutta sitruunalla ja tuoreilla yrteillä. Vuohenjuusto antaa ruokaisan säväyksen.
Raikasta bataattisoseen makeutta sitruunalla ja tuoreilla yrteillä. Vuohenjuusto antaa ruokaisan säväyksen.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Varastokasviksien kuten perunoiden, sipulien, kaalien ja juurestenkin saatavuus alkaa vähitellen hiipua, ja uutta satoa saadaan vielä odotella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.