vastaa kyselyyn: Tuetko työn­te­ki­jä­jär­jes­tö­jen mie­len­il­mauk­sia ja lak­ko­ja?

Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Jääkiekko: Miksei Saku Mäen­alas­ta pääs­tet­ty NHL-lei­ril­le?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Syksyn vau­va­uin­ti­ryh­miin il­moit­tau­tu­mi­nen alkaa Oulussa – ­Rak­si­las­sa ja Ve­si-Ja­tu­lis­sa alkaa uusia vau­va­uin­ti- ja per­he­uin­ti­ryh­miä lo­ka­kuus­sa

Vauvauintien aloittamisikä on 3–6 kuukautta. Arkistokuvassa uimassa äiti Saara Kumpula ja vauva Roosa Kumpula Rovaniemen Vesihiidessä.
Vauvauintien aloittamisikä on 3–6 kuukautta. Arkistokuvassa uimassa äiti Saara Kumpula ja vauva Roosa Kumpula Rovaniemen Vesihiidessä.
Kuva: Pekka Aho

Syksyn vauvauintiryhmiin ilmoittautuminen Raksilaan ja Vesi-Jatuliin alkaa viikoilla 39 ja 40. Oulun uimahallissa Raksilassa ja Vesi-Jatulissa Haukiputaalla alkaa uusia vauvauinti- ja perheuintiryhmiä lokakuussa.

Vauvauintien aloittamisikä on 3–6 kuukautta sekä vähintään viiden kilon paino. Vauvauinnin aloittavien ollessa tuon ikäisiä kaikki pystyvät todennäköisimmin jatkamaan suunnitellusti ryhmän loppuun saakka.

Raksilassa alkaa myös uusi 9–10 kuukauden ikäisille tarkoitettu uintiryhmä.

Raksilassa pidettäviin uusiin keskiviikon ja lauantain vauvauintiryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 25.9. kello 8.00. Sunnuntaisin pidettäviin 1–2-vuotiaiden ja 3–4-vuotiaiden perheuintiryhmiin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 26.9. kello 8.00.

Vesi-Jatulissa uusiin vauva- ja perheuintiryhmiin ryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 2.10. kello 8.00. Jatulissa aloittaa vauvauintiryhmä 3–6 kuukauden ikäisille sekä perheuintiryhmä 1–2-vuotiaille. Ryhmät pidetään torstaisin.

Ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/oulu

Lapsi ilmoitetaan ryhmään lapsen omilla tiedoilla. Vauvauintiin pääsee aikuisten uintimaksulla. Maksua ei suoriteta netissä ilmoittautumisen yhteydessä. Vauvauimareiden tulee osallistua vauvauinti-infoon ennen ryhmien alkua.