Suvi Te­räs­nis­ka asteli Sa­tu­lin­naan tois­ta­mi­seen – "Oon on­nel­li­nen ol­les­sa­ni just tässä"

Vain elämää -musiikkiviihdeohjelman 12. tuotantokauden kuvaukset starttasivat Hirvensalmen Satulinnassa tänään tiistaina.

Mukana on kahdeksan edellisiltä kausilta tuttua artistia, heidän joukossaan oululainen Suvi Teräsniska. Edellisen kerran Teräsniska nähtiin ohjelman viidennellä tuotantokaudella vuonna 2016. Hän odotti kuvausten aikaan toista poikaansa.

Nyt Teräsniska on kolmen lapsen äiti ja kenties ohjelmaan osallistuminenkaan ei enää niin paljon jännitä. Edellisellä Satulinnan visiitillään nähtiin nimittäin hyvin epävarma artisti, joka tunnusti kyynelehtien jännittäneensä ohjelmaan osallistumista:

–Mua tosi paljon jännitti tulla tänne teidän keskelle, koska aina silloin tällöin mulla on olo, että olen vaan laulaja, ja mä en osaa mitään. Olen niin armoton itselleni, Teräsniska sanaili edellisissä kuvauksissa.

Nyt Teräsniska sanoo ohjelman tiedotteessa elävänsä täydellistä elämää:

– Kaiken jälkeen, mitä elämässä on tullut vastaan, oon onnellinen ollessani juuri tässä. Oon elänyt, kokenut ja tuntenut.

Suvi Teräsniskan lisäksi ohjelman uudella kaudella ovat mukana myös Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika,  Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela.

Vain elämää -ohjelman 12. tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.