Showpaini: Näin yli­opis­to­tut­ki­jas­ta kuo­riu­tuu yli­voi­mai­nen Va­lio­yk­si­lö

Sää: Kolea kesäsää vaihtuu ensi vii­kol­la läm­pi­mään

Huumeet: Kier­sim­me aut­ta­jien kanssa huu­mei­den käyt­tö­pai­kat Oulun kes­kus­tas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Suomen on kes­ki­tyt­tä­vä kasvuun – sekä yri­tys­ten että jul­ki­sen vallan on si­joi­tet­ta­va uusiin vihreän siir­ty­män tek­no­lo­gioi­hin ja rat­kai­sui­hin

Suomen on ratkottava tällä hetkellä monia ongelmia. Yhteiskuntamme ikääntyy, velkataakkamme kasvaa ja talouskasvumme on jäänyt muista Pohjoismaista jälkeen. Politiikassa jaellaankin nyt leikkauslistoja. Ja leikata menoistamme pitää. Mutta samalla on puhuttava myös kasvusta.

Yksikään yritys ei rakentaisi yrityksensä strategiaa pelkästään leikkausten varaan. Yritysjohtaja etsii uusia mahdollisuuksia, luo yritykselleen positiivisen vision ja rakentaa strategian tuon vision saavuttamiseksi. Sitten yritys investoi saavuttaakseen tavoitteensa.

Mikä on Suomen visio? Näkemyksemme mukaan suomalainen hyvinvointivaltio voidaan säilyttää vain talouskasvun avulla, ja taloutemme kasvulle vienti on avaintekijä. Samaan aikaan kasvu pitää toteuttaa kestävästi, planetaarisia rajoja kunnioittaen,

Leijonan osa kasvusta saa vauhtinsa vihreästä siirtymästä. Voimme sekä vähentää omia päästöjämme että auttaa muita ilmastotyössä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.