Linnan juhlat: Oulun teat­te­rin Alma Leh­mus­kal­lio tiesi heti, kenen luo­muk­seen haluaa pu­keu­tua

Laskettelu: Rus­ko­tun­tu­ril­la las­ke­tel­laan jo täyttä häkää – Köyk­ky­ris­sä odo­tel­laan vielä lunta ja pak­ka­sia

Joko luit tämän: Raa­tis­sa ko­mei­le­va pop­pe­li­veis­tos kärsi oman elä­män­sä met­su­rin ti­hu­työs­tä

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Suo­lai­ses­ta pan­nu­ka­kus­ta saa täy­del­li­sen ke­sä­lou­naan – pannari on klas­sik­ko, joka taipuu moneksi

Italialaisen frittatan ja saksalais-amerikkalaisen dutch baby -pannukakun juju ovat erilaiset lisukkeet. Niitä vaihtamalla annoksiin saa oman maun mukaista ja mukavaa monipuolisuutta. Nokkospannari on alkukesän klassikko, joka maistuu esimerkiksi savulohen kanssa.

Alkukesä on nokkospannarin huippusesonkia, kun nokkoset ovat parhaimmillaan.
Alkukesä on nokkospannarin huippusesonkia, kun nokkoset ovat parhaimmillaan.
Kuva: Vilja Pursiainen

Pannukakku on ihana klassikko, joka taipuu mainiosti myös suolaiseksi versioksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.